Heippa! Mä oon Annamaija. Mä rakastan havumetsien tuoksua, raikasta sadetta ja vihreitä sammalmättäitä. Luonto on mun voimavara ja olen menettänyt sydämeni Lapin luonnolle.

Mun tarina

Olen intohimoinen kirjoittaja ja visuaalinen tarinankertoja. Luovuus on yksi mun vahvuuksista ja empatia tulee hyvänä kakkosena.

Koulutukseltani olen sisustusarkkitehti, jolla on lisäksi YAMK- opintoja liiketalouden ja innovatiivisen johtamisen parista. Työurallani olen työskennellyt erilaisissa suunnittelutoimistoissa sekä sisustusalan yrittäjänä. Opiskelu ja itsensä kehittäminen on mulle tärkeää  ja opiskelen tällä hetkellä life- ja business coachiksi.

PetraVeikkola-Annamaija-321
PetraVeikkola-Annamaija-324

Näiltä sivuilta löydät mun blogikirjoituksia elämästä – työstä, luonnon hyvinvointivaikutuksista ja empatian merkityksestä. Kerron sulle, miten mun elämä teki täyspysähdyksen sairastuttuani syöpään, kuinka selvisin kaikesta ja millaista elämä syöpädiagnoosin kanssa voi olla. Täällä blogissa kerron vain ja ainoastaan omista kokemuksistani. Meitä syöpään sairastuneita on paljon ja jokaisen matka ja tarina on aina yksilöllinen.

Elän nyt tätä mun “uutta elämää”, johon sain jatkoaikaa sairaudestani huolimatta. Pohjoisen kauneus on vienyt mun sydämeni ja reissaankin aktiivisesti kahden asunnon väliä Tampere – Sodankylä akselilla. Mun haaveena on kirjoittaa kaunis ja positiivinen syöpäkirja, joka ammentaa voimaa ja inspiraatiota Lapin luonnosta.

Elän nyt tätä mun uutta elämää, johon sain jatkoaikaa.

Inspiroidu

Toivottavasti saan herätellä ja inspiroida sua ihanilla luontoaiheilla ja rohkaista sua toteuttamaan omia unelmiasi!

Tuuthan mukaan matkaan Instagramissa @annamaija_vesa

#aistimetsä #metsäcoach #ainutlaatuinenelämä #helinäprojekti

Halauksin

Annamaija
PetraVeikkola-Annamaija-332
PetraVeikkola-Annamaija-330
Seuraa matkaa Instagramissa